Spring naar content

Niyata Academy

Het verschil van Niyata Academy!

Niyata Academy biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om volwaardige elektrotechnische en/of zonnepanelen installateurs te worden. Na het succesvol afronden van de opleiding biedt Niyata Academy kandidaten een 100% baangarantie. ’Naast kandidaten een volwaardig diploma te bieden, bieden we ze ook direct een baan aan. Dit is uniek en zo maken wij van Niyata het verschil. 

1-niyata-academy-module-2
2-niyata-academy-module

De waarde van Niyata Academy!

Door middel van de Niyata Academy hebben wij veel ervaring in de opleidingsmarkt en verder veel connecties met vele instanties. Inmiddels zijn meer dan 300 mensen opgeleid tot installateur van elektrotechniek en zonnepanelen. De cursussen worden gegeven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – via UWV, gemeenten en statushouders – en mensen die zich willen omscholen. Wij leiden ze op vanuit onze eigen kweekvijver, zodat ze ook de sociale aspecten van Nederland meekrijgen.

Daarmee heeft de NIYATA Academy bewezen een volwaardig opleidingscentrum te zijn. De NIYATA Academy is een van de eerste installatiebedrijven in Nederland die de volledige opleiding Zonnepaneelmonteur verzorgt.

Het Team

Het Team

De opgewekte Zonneplan monteurs overleggen alles tot in detail met jou. Iedere installatie wordt stap voor stap gedocumenteerd. Hierdoor kunnen wij een stabiele, hoge kwaliteit garanderen.
Direct hulp en altijd bereikbaar

Direct hulp en altijd bereikbaar

Wij hebben verschillende afdelingen die dagelijks klaar voor u staan. Onze adviseurs staan altijd klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Verder pakken we service aanvragen snel op en zoeken we altijd samen naar de beste oplossing.

Door de mensen van NIYATA

Door de mensen van NIYATA

Persoonlijk contact en transparantie, deze twee dingen vinden wij belangrijk bij Niyata Energy. Onze adviseurs en monteurs geven altijd transparant en eerlijk advies om u zo goed mogelijk te helpen.